Behandlingar

BEHANDLINGAR

 

Det är inte alltid helt lätt att förstå vad skillnaden mellan olika massagetyper egentligen är.

Jag innehar diplom i finsk klassisk massage och idrottsmassage och erbjuder behandlingar av varierande längd och innehåll.

FINSK KLASSISK MASSAGE

 


Finsk klassisk massage är en klassisk massageform som behandlar musklerna på djupet.


Massagen upplevs därför ofta som lite hårdare i jämförelse med den svenska massagen. Man arbetar exempelvis mer med fingergrepp till skillnad från andra massagestilar.


Behandlingen är djupgående, terapeutisk och behaglig, och effekterna känns i flera dagar eller till och med veckor, efter bara ett par behandlingar.

IDROTTSMASSAGE


 

Du behöver inte vara idrottare på elitnivå för att få en idrottsmassage. Att det kallas idrottsmassage har väldigt lite med just idrott att göra.


Visserligen är idrottsmassagen är ett bra komplement till träning och tävling, eftersom  behandlingen hjälper musklerna att återhämta sig snabbare efter hårda träningspass.


Men massageformen fungerar naturligtvis även för dig som inte idrottar. Den förebygger nämligen muskelskador, minskar smärta och löser upp spänningar i hela kroppen.


BAMBUMASSAGEBambumassage är en mycket djupgående massagebehandling. Med hjälp av massagepinnar av bambu, kommer man väldigt djupt in i muskulaturen och kan släppa på spänningar i kroppen.

75 minuter           750 kr 


60 minuter           660 kr

 

45 minuter           580 kr


KOPPNINGSMASSAGEMed hjälp av vakuum sätter man fast kopporna på huden, vilket ökar cirkulationen i kroppen. Effektiv på stela muskler, bindväv och celluliter. Risken finns för sugmärken/blåmärken efter behandlingen. 


75 minuter                720 kr

 

60 minuter                630 kr 


45 minuter                 540 kr 


FINSK NERVBANEMASSAGE


Finsk nervbanemassage är en MYCKET kraftfull behandling som når, och ibland överskrider smärtgränsen, samt även (i vissa fall) ger blåmärken på huden. Denna massage lämpar sig mycket väl vid långvarig/kronisk smärta t ex; musarm, golf/tennisarm eller ischias. Förutom nervernas riktning, följer behandlingsbanorna också akupunkturmeridianer, muskel- och benhinnor. 

45- 60 minuter            720 kr 


MEDICINSK LASERTERAPILasern stimulerar kroppens egna läkande förmåga med hjälp av infraröda ljusvågor. Bevisad effekt på olika skador och besvär i kroppen. Används för att behandla akuta skador, smärta,  inflammationer och svullnader. Behandlingen är smärtfri och utan biverkningar.

ca 10 minuter                                           200 kr

 

30 minuter massage + laserterapi     460 kr


LASHLIFTLashlift är en metod som lyfter och ger volym till dina egna ögonfransar. Man böjer fransarna från roten, vilket ger ett piggare utseende. För att göra effekten ännu bättre färgas fransarna svarta. Behandlingen kräver inget underhåll, och resultatet håller i mellan 6-8 veckor. 

ca 60 minuter                   780 kr 


KINESIOLOGITEJPMed hjälp av denna tejp stärker man kroppens egna läkeprocesser, minskar den upplevda smärtan, ökar rörlighet och stimulerar muskelaktivering. Man avlastar och/eller förstärker musklerna.  

1 st                                                              200 kr


1 st i en annan behandling                  200 kr

 


PRISERFINSK KLASSISK MASSAGEHelkroppsbehandling


75 minuter

720 kr


FINSK KLASSISK MASSAGEHalvkroppsbehandling


60 minuter

630 kr

FINSK KLASSISK MASSAGEHalvkroppsbehandling45 minuter

540 kr


IDROTTSMASSAGEHelkroppsbehandling


75 minuter

720 kr


IDROTTSMASSAGEHalvkroppsbehandling


60 minuter

630 kr

FINSK KLASSISK MASSAGEDelkroppsbehandling30 minuter

450 kr

Jag accepterar de vanligaste betalkorten, Swish, Klarna samt friskvård via Cardskipper, Epassi och Hälsoresurs.